Ние сме Пловдивска бригада от товаро-разтоварачи, част от професионална верига хамали в страната, които можете да наемете както за Пловдив така и за София, Варна и Бургас. Ние обхващаме всеки пловдивски квартал и се стараем да бъдем максимално полезни за съгражданите си. В нашият блог ние сме писали подробно за всяка наша опция по преместване, транспорт, опаковане и други полезни действия, които да наемете като труд. Хамали Пловдив е сайта където тежкото имущество ще бъде бъде отработено с вещина, ще носим, преместваме и подреждаме според изтънчените потребителски изисквания така щото да създадем комфортът, който очаквате.

Работещите в Хамали Пловдив са предимно млади хора като сред нашият екип съществуват и студенти, които дават всичко от себе си за да бъдат ползотворни във всекидневието. Щом имате нужда от хамалска работа в град Пловдив ние ще дойдем и ще ви покажем най-доброто от нас и сме сигурни, че ще бъдете доволни от избора си. Сега когато обществото иска да постоянно развитие са нужни хамали, това обаче не са онези груби персонажи от миналото а стабилни момчета, които могат много и го доказват всеки ден.

hamalpld

Пловдивчани бъдете спокойни силата ни няма да свърши и гледаме към вас. Потърсете ни ако се нуждаете от опитна ръка можеща да пренесе и най-упоритите материали изпречили се на пътят ви. Дали ще оформите вашият домашен уют или пък ще изградите нов офис в града за нас е важно да ни потърсите като от този момент нататък няма да имате никакви затруднения. Хамали Пловдив дават професионални хамалски услуги за всеки желаещи и то на най-добри цени. За конкретни оферти молим свържете се с нас на посочените адреси. Струва ни се уместно да направим една малка вметка, че хамалите ни могат да работят и извънредно при специфични желания.