Пловдив е град с голям потенциал и търговията с ниша за дрехи е голяма, като хората тъй като хората от суета или от чисто желание да изглеждат добре правят пазар почти всяка седмица, против очакванията за кризистно спестяване и какви ли още не легенди. Собствениците на фирми и обекти за внос на дрехи и тяхните продажби обаче, се колебаят дали е правилно да инвестират някой, друг лев в услуги за директна доставка, товарене и прочие.

Хамали Пловдив искаме да убедим всички, шефове под тепетата, че парите които биха дали за да докараме кашоните с дрехи и други стоки, ще са впъти по-малко от онези, които бихте “хвърлили” като правите по няколко курса с личният си автомобил или бус.

Пазарът в Пловдив

Много нови фирми, много нови стоки и на места паника между онези, които движат продажбите. Няма нужда за притеснение, обадете ни се и проучете нашите цени за преместване, доставка на услуги и дори опаковане, което можете да си поръчате ако то липсва във вашият план график. Покачваме нивото на товаро-разтоварните дейности с всяка изминала година и стартираме все по-добре очаквайки и вие да прецените правилно предложенията ни, нито и за миг не бихме си помислили, че ще пропуснете съществуването ни в един от най-красивите Български градове.

hplovdiv93rfmv

Защото разумът надделява

Достатъчно на брой бяха фирмите за 2010 година, които позвъняха на телефоните ни, също така те поръчаха хамалски услуги от различен характер, които ние с компетентност и характер извършихме. Продължението ще очакваме от вас, защото обичаме да гледаме как нашият град расте в икономическо и европейско отношение. Поздравяваме онези, които сключиха договори с Хамали Пловдив и протягаме приятелски ръката си, към евентуалните ни нови потребители. Живеем за да създаваме комфорт и думата ни винаги ще бъде на желязна и на място.

(Разгледайте всички статии за преместване, нанасяне и транспорт от ХП.)