Дълго време търсех хамалска фирма в Пловдив, която да обслужи преместването на мебели от старата ми квартира в току що закупената от мен гарсионера. Попаднах на този блог и прегледах за какво иде реч при пригадата Хамали Пловдив. Ето, че час по-късно вече бях звъннал на телефона публикуван в сайта и се оговорих с две момчета да дойдат за предварителен оглед на имуществото ми. Така и стана. Фирмения камион бе пред блога и двама служители дойдоха за да разглед гардероба и спалнята, която исках да преместя. Записаха си всичко и оставаше само да подпиша договора във фирмата. Това стана бързо и работата започна.

Моето преместване свърши бързо благодарение на опита, който имаха хамалите. Уверих се, че тези момчета заслужават добри думи и похвала за сръчната си работа. Заради това поисках думата като гост блогър и публикувам заслужените поздрави. Може да ви звучи като реклама но препоръчвам Хамали Пловдив за преместване на дома или офиса. Сигурен съм, че това е една бригада, която никога не ще злоупотреби с клиентите си по какъвто и да било начин. Отношението към моята собственост бе на ниво като всичко бе носене, товарено и разтоваряно тактично и внимателно.

В моя случай използвах и камион защото нямам подходящ транспорт за такова тежко преместване. Цената, която платих бе разумна, че дори ниска за бързата и компетентна работа на момчетата. Пиша им шестица за всичко, което направиха за мен и отново съветвам всички да ги използват при преместване на мебели и вещи вие ще прецените дали да ме послушата или не.

Това писмо изпратих без редакторска намеса и вярвам, че то представя цялата истина за Хамали Пловдив и тяхната работа в града. Пожелавам професионални успехи на силните мъже от фирмата и при положение, че ми потрябват хамалски услуги ще се обадят първо на тях. Чао и до скоро виждане.

homali2