Ние имаме значителен прираст като нововъведения за хамали и хамалски услуги предоставени на пловдивчани. Компанията ни, която осигурява перфектно преместване за всеки, било то корпоративно или домашно днес вече може да ви даде огромен ресурс от опции за превоз на товарите ви, склад ако ви потрябва такъв, опаковъчни материали и не на последно място съдействе по монтаж и демонтаж на всякакви мебели. Това, че ние не сме сами и имаме конкуренция в Пловдив ни прави още по-добре ориентирани тъй като с действията си показва голям спектър на дейност не само в любимият ни град а за цялата наша страна.Разбирайки от какво имате нужда при работата с товарите ние ще се намесим компетентно и ще решим проблемите във възможно най-кратък срок от направената Ви поръчка. Разните вещи, мебели и тежести ще бъдат само и единствено наше задължение от вас се изисква да ни осигурите ден и час за да дойдем и направим оглед на имуществото (ако се налага) и/или да ни подадете точни данни за  него.

Кратък анонс на нововъведенията при нас

Добър набор от транспорт и материали, с които да постигнете истински качественото опаковавне с Пловдивска марка са вече при нас. Специални машини и инструменти, с които вашите кашони ще бъдат запечатани по най-сигурният възможен начин, товарни бусове с голям капацитет, осъвременяване на цялостният автопарк и още … Ние ще се радваме да дойдете и да видите това, което Ви се предлага като сами ще можете да прецените дали да рабоите с нас или подобна на нас компания. Ние сме сигурни, че търсите оригиналният вид на хамалските услуги направени по евро маниер, тук ще ги намерите ние обещаваме!

pldpic

Още полезни новини за Хамалите и град Пловдив

Пловдивските хамали са едни от най-добре действащите в страната и в това се увериха не малко наши съграждани, търговци и обикновенни жители. Разнообразието от професионални трудови действия, извършени от нас е голямо и не отстъпва по сериозност на нито една съществуваща в България фирма. Положените помощни действия за складиране, ремонти и почистване на домове и офиси са само част от това, което действителност умеем. Четете нашият блог за да сте добре информирани относно това, което предлагаме днес и това, което ще постигнем в утрешният ден. До скоро виждане отново с нас във виртуалният кън на Хамали Пловдив.