Един от най-известните Български сайтове за хамалски услуги в град Пловдив явно спечели вниманието ви с нашите статии написани в персоналният/фирмен блог и покрай това получихме не малко обаждания за услуги по обзавеждане, коледно украсяване и подобни всичките насочени към предстоящият новогодишен празник точно след три дни. Ние приехме вашите заявки като за сължаление останаха малко хора, които нямаше как да обслужим заради недостиг на хора, все пак градът ни е голям и не можем да огреем навсякъде.

Идват дни на развитие и отново с марка Хамали Пловдив

Настоящата 2011 година ще ви даде повече възможности за избор на товаро-разтоварни предприемчивости, ние сме в процес на търсене относно нови кадри като почти сме сглобили своят екип. Въпрос на седмици е новопостъпилите да се запознаят със същноста на работата преминавайки през кратко обучение от “ветераните” в службата ни и да започнат да демонстрират способностите си за вас. Ние ще включим и още малко товарни коли, още малко техника и добри хрумвания, които да ви бъдат от полза и които ще обикнете особено ако представлявате търговски обект, фирма или висше предприятие.

hamalilgopld

Послание към потребителите, които не можахме да обхванем

Поднасяме извиненията си на всички, които не можахме да обхванем през празничните дни и най вече по коледа. Ние също имахме ден за отдих защото въпреки, че задачата ни е да служим на обществото трябва да имаме часове отделени за семействата и близките ни хора. Проблемът за липсата на хамали, които да носят и товарят собствеността ви ще бъде решен в най-скоро време както ви обяснихме в горните редове. Хамали Пловдив имаме добро име и се ползваме с авторитет в града си, като всяко наше обещание е закон за нас.

ЧНГ ОТ ХАМАЛИ ПЛОВДИВ

Желаем здраве, късмет, успехи на работното място, много усмивки и позитвни емоции където и да се намирате. Ние сме само една част от всичко, което ви трябва за да върви домът и трудът ви нагоре.