Професионалните услуги представени от Хамали Пловдив са подредени в няколко специфични групи, които клиентите могат да използват. Можете да избирате различните пакети и оферти както заедно така и поотделно. За да бъдем по конкретни ще кажем, че когато наемете товаро-разтоварни дейности от нашите хамали вие посочвате единствено действието по обработка на товарите от нашите работници. Алтернативате е да посочите като желание допълнително транспортни услуги, опаковане на багажи, монтаж и демонтаж на имущество.

Всичко това е направено за удобство на потребителите. Защо да ви натрапваме камионите си ако вие или ваши близки притежават нужното транспортно средство, защо да ви продаваме кашони ако вие вече имате такива. Тук естествено обаче искате помощ за тежките предмети и материали, е тогава момчетата от Хамали Пловдив ще дойдат за да обслужат поръчката ви. Ако обаче нямате нито товарна кола, нито подходящи опаковки за преместването, което сте си наумили и напълно ви липсват физически сили за товаро-разтоварването можете да заявите пълният пакет от опции на Хамали Пловдив.

hmlpld

Основни опции от компанията

Ето списък с опции, от които Вие уважаемите клиенти можете да изберете подходящото за вас :

1. Товаро-разтоварване на строителни материали, домашно или офис имущество.
2. Товарен превоз с осигурен фирмен транспорт и шофьор.
3. Опаковане на имущество в кашони, чували и други.
4. Монтаж и демонтаж на секции, шкафове, спални.
5. Пълен пакет съчетващ всичко накуп.

Вече знаете, какво предлагат Хамали Пловдив за преместване, нанасяне и експлоатация на всякакви видове товари. Не забравяйте да ни повикате за да ви помогнем с тежкото, ние можем да го направим по-лесно и по-качествено. Само през лятото пловдивските хамали работят със специални ценови оферти, повече за които може да научите ако продължите да посещавате блогът ни. Вярваме, че сме били полезни за избора ви и очакваме евентуалните си срещи с вас и вашите товари. Пожелаваме ви успехи и всичко добро.

Поздрави,
Екип Хамали Пловдив