Искам да работя защото

Когато изпълнявам служебните си задължения Аз приемам условията на договора с работодателят ми,освен това моят параф че съм съгласен да се ангажирам с тази трудоемка професия предразполага към качествена и адекватна продукция която трябва да изнеса на всяка цена.

Аз съм амбициозна личност и желая да помогна и да допринеса за общото благо,стремежа ми да постигам все по-големи успехи ме крепи и стимулира за да продължа борбата с живота и да изкарвам честно прехраната си.Аз мога да дам много и това е призванието ми,дано то бъде осъзнато и възприето от хората даващи “хляба ми” тоест от вас,вие които ми гласувате доверие и използвате (в най-добрият смисъл на думата) труда ми.

Аз съм Хамалин,работя постоянно,упорит съм,корав съм и обичам колегите си,когато съм сред тях чувствам сигурност,получавам внезапен прилив на енергия и посрещам с гард превратностите не съдбата.

Пука ли ми ?

Да определено,аз съм на ясно със сериозността на дейността която извършвам направил съм си сметка относно рисковете за здравословното ми състояние,имам представа как отделните операции които извършвам биха ми навредили,както и съчетавам фактологията с рутината ми и малките (но много полезни трикове) чрез които да се предпазя.

Доволен съм от това,което предлага фирмата за която бачкам,съгласен съм с възнаграждението и изискванията към мен не се оплаквам защото съм Мъж и правя живота на другите по-лесен и безгрижен.

Да пука ми че съм Хамалин,горд съм чувствам се по-силен от всякога и рамо до рамо с момчетата около мен ще направя всичко и за всеки за да ме почувствате като верен помощник и оцените желанието ми (моето и на бригадата ми) да бъдем с една крачка пред другите.

Искам труда ми да бъде оценен

Това е основната ми претенция,мисля че не е много голям ангажимент да ме погледнете и окачествите,впечатляваме се от какви ли не неща от сорта на готини мадами (задължително) добри автомобили,качествени напитки,спортни успехи и мн.други е искам и аз да получа поне малко признание свеждащо се до едно просто Благодаря.

Защо фирмата за която работя Хамали – Пловдив ме прави щастлив

Различните видове фирми за България предлагащи Хамалски услуги често просто използват труда на хората,много от тях дори не разполагат с необходимата техническа подготовка,липсват опции за транспорт и други подобни иначе жизнено важни за развиетието на бизнеса в определената операторска ниша тясно свързана със силовите предложения по пренос и пакетаж на мебелировки,офиси и домове.

Аз съм доволен работник част от сплотеният екип на Хамали – Пловдив,работата ми тук за мен е призвание дори да звучи като клише и аз мога винаги да разчитам на коректно отношение и сътрудничество при евентуална нужда от такова.Мнозината клиенти които ни тестваха се убедиха че това,което важи за мен е приложено в пълна сила и за тях,опитайте и вие.

Подпис: Хамали – Пловдив