Всички знаем, че Пловдив е вторият по големина български град но това, което е от истинско значение е стойността на пловдивчани като общественост и загриженост за мястото, което живеят.

Основното

В близкото минало използването на Хамалски услуги допринесе много за чистотата и поддръжката на града ни, на сцената не бяхме само ние а мнозина достойни нам конкуренти, които помогнаха центърът а и не само да изглежда по-добре дори и от столицата ни, носачите и професионалните оператори с изключително тежки товари формираха един благоприятен елемент съчетаващ добре подредените заведения и магазини така, че да бъдем Европейци такива каквито сме. Соц. носталгията може би ще остане в много от нас но всички сме на ясно, че истината се крие в развитието, в бъдещето а когато стане на въпрос за работа и препятствия ние сме готови да помогнем както не веднъж сме го правили и вие сте на ясно, че не спираме да работим.

hamalite3

Грешките в нашият град

Не искаме да ставаме съдници на никого, грешки има и те са забележими заради това апелираме към отговорните фактори да си свършат работата, разбирасе това не означава да наемат нас а просто да изградят желаният от всички жители Пловдив, такъв който обединява вкусовете и на млади и на стари, без да има спорове, без да има разминавания нека просто бъдем горди Българи и накараме Европа да ни забелжи, можем го и знаем как остава просто да приложим теорията за съхраняване на националните ни ценности, които изобилстват тук.

Хамалите – по път и на път … Или не ?

НЕ!

Използвайте само доказани хамалски услуги, фирми и професионалисти за които има достъпни отзиви не само тук в интернет а в пресата, като обяви, като име, като материали.

Потърсете мнение и от онези, които вече имат опит когато са наели хора за извършване на тежък и често неприятен труд, имаме идея да публикуваме някои мнения на вече възползвали се от нас люде било то частни и юридически лица но все още се колебаем за да не се натрапваме с груба реклама, както вероятно биха я възприели част от посетителите на сайтът ни. Важното е че в Пловдив има работници, има товарачи, силни и амбициозни такива каквито вярваме, че търсите и ако е така просто влезте в контакт с нас, директно от страницата ни. Пловдив го заслужва защото го обичаме!