Кой не е чувал за култовият район под тепетата Кючук Париж, квартал в който работата не спира а бизнесът расте. Макар, че Кючук в превод (тур.ез.) означава малък не се лъжете, че работата тук намалява напротив учеличава се с всеки изминал ден. Хамали Пловдив бяха ангажирани да пренасет материали за различни магазини и нови кафенета отворили наскоро врати.

Жителите тук също избраха нашите достъпни варианти за пренос на техника и мебели като камионите ни обходиха целият „малък Париж” като влизаха от дом-на-дом и от къща-на къща за да носят тежките вещи.

Какво е мнението на търговците за нас

При всички положения ние Хамали Пловдив среща само позитивно настроени към труда ни хора, основно търговци за, които направихме професионално преместване на барове, строителни материали (подови настилки и др.) както и техника. В нашият град и особено тук в Кючука са малко възможностите за товаро-разтоварна дейност на високо равнище и тъй като както знаете, ние разполагаме със собствен транспорт и широк екип обхванахме нуждите за помощ на хората бизнесмени или просто семейства. От това следва да кажем, че мнението на търговиците към организацията Хамали Пловдив е повече от добро и ние благодарим на всички възползвали се от нас.

kiuchuk

За частните жилища

Предлагаме, най-евтините услуги по качване на стълбище, монтаж и демонтаж на мебели, както и опаковане с кашоне, качествени решения за почистване и други. Ние сме от онези хамали, които едновременно ви предлагат евтини услуги редом с, които обаче доказателство за висок авторитет и професионализъм в сферата си. Така, че ако сте от Кючука, ако сте от Пловдив, или ако просто имате нужда да използвате товарният ни превоз за някоя точка от България изберете ни когато пожелаете. Жилище или офис, къща или магазин Хамали Пловдив с гард посрещат всички трудности и решават вашите проблеми и ядове.

За допълнителна информация / Хамали Пловдив

За цени на километър транспорт, за изкачване на етажи с/без асансьор в кооперацията, за закупуване на кашони + опаковане, звънете на телефонът даден в нашият сайт или ни пишете. Ще се радваме да ви бъдем полезни и да работим с вас.