Освен мануална физическа работа от бригадата Хамали Пловдив вие може да използвате нашият транспорт за вашето преместване. Когато искате да отправите багаж или пък търговски стоки ние сме на среща за да извършим качествен превоз на въпросният вид движимо имущество. Предложенията ни разбирасе могат да се комбинират с товаро-разтоварване от хамали както и с всички наши допълнителни услуги като помощ по опаковане на вещи, мебели и други. Днес ще напишем новите неща свързани с нашият транспорт като се надяваме да ви бъдем полезни.

Новото от транспорта на Хамали Пловдив :

– С нашите камиони вие можете да реализирате преместване на товр над 5 т.
– Транспортните ни средства са снабдени със задължителният падащ борд.
– Чрез нашите товарни коли вашият товар може да стигне до всяка точка в Пловдив и околноста.
– Препоръчваме ви освен нашите транспортни средства и всички дейности на хамалският ни екип.

Очакваме заявките ви за транспортни услуги от Хамали Пловдив на нашият телефон мобилен телефон 0878 12 82 81 или пък на електронната поща, която сме публикували в меню контакти в сайта. Това, което можем да ви обещаем е краткосрочно изпълнение на вашите задачи от добре организиран професионален екип от товаро-разтоварачи.

Можете да видите и всички другу услуги от Хамали Пловдив като изберете подходящата за вас и ни се обадите. Още новини очаквайте скоро в блога ни. Скоро ще видите как екипа ни се справи с поредната задача в града като ще опишем цялата история от поемането на товара до същинският финал на поръчката. Смятаме, че ще ви бъде интересно да разберете как нашият екип се грижи за клиентите си като това ще стане скоро. За днес ви казваме довиждане и ви пожелаваме много успехи.

plovdiv292