Работихме енергично и амбициозно за десетки семейства пожелали преместване в друг квартал и за няколко компании, които отвориха свой нови офиси. Хамали Пловдив предложи на вас бързи решения за транспортиране на материали, опаковане и други. Сега се обръщаме към всички нови посетители на нашият блог с апела да потърсят работа от нас в случай, че имат нужда някой да пренесе тежките им вещи и багажи. Малко по надолу ще ви запознаем как протече поредната ни седмица като имайте в предвид, че по този начин ще се трудим и на вашите обекти.

Като за начало успяхме да поемем по-малките заявки за пренос на мебели от магазини до домовете на хората. Така първта ни седмица мина по познатият начин, изкачване на много стълби, проблеми с липса на асаньори и така нататък. След това побързахме да обърнем внимание на мащабните поръчки за преместване на офис техника като там опаковахме компютри, ксерокси и принтери, които бяха поели по пътят към техните собственици. Попринцип така минават почти всички седмици изключения правят само някои заявки, в които хората ни викат да помагаме при построяване на домът си или своят личен кабинет.

plovdivs

Хамали Пловдив бихме желали да поемем и вашите ангажименти като ви дадем професионално обслужване от най-висок ранг. Ние ще се погрижим да превозим имуществото ви и да го настаним където ни посочите в Пловдив. Можете да ни се обаждате на упоменатите в сайта телефони за да зададете своите въпроси относно работата, която прилагаме в града. Надяваме се още много време да помагаме на съгражданите си както го правим до ден днешен. Изминалата седмица е поредната в която бяхме полезни и ще бъдем такива винаги, когато ни наемате.  Пожелаваме ви всичко хубаво и до скоро виждане.