Здравейте отново искаме да кажем на всички наши бъдещи клиенти, че услугите на Хамали Пловдив се извършват в точно оговореният ден и час без нито минута закъснение. Нещо повече ние гарантираме за думите си като подписваме договор между нас и потребителят, с който обещаваме, че ще поемем ангажимента си в фиксирано време, за което сме се договрили при срещата ни с вас. Пишем по темата тъй като ни се е случвало да получваме потребителски оплаквания свързани с наши колеги хамали.

Създадената дисциплина и въобще историята на нашият филиал по преместване и товаро-разтоварване Хамали Пловдив са факторите, които обуславят фактологическата ситуация при извършване на дейността ни. Тоест всички ваши заявки за помощ от носачи включително и транспортни услуги с товарна цел ще бъдат внимателно изслушани, ще се създаде план въз основа, на който ще започнем работа на адреса ви. Понякога се налагат допълнителни действия като демонтиране на дадени мебели, използване на техника и инструменти както и някои предварителни мерки от като оглед на имущество и създаване на стратегия за преместването му.

Какво и да решите знайте, че ние като грамотен и подготвен екип от хамали сме на близо и се грижим за вас. В блога дори можете да намерите някои мнения на наши потребители, които ни позволиха да пуснем тяхната гледна точка относно наемът на хамалски услуги и реализацията им чрез нашето любезно съдействие.
Уважаеми граждани на Плодвив чувствайте се добре дошли за да поискате от нас съдействие за тежката физическа работа по вашето пренасяне на вещи, транспортиране към даден адрес, опаковане и други. Ние ви очакваме.

novakartinkapr