Всички фирми в Пловдив желаещи да открият нови офиси и клонове могат да се свържат с нас за преместване на тяхното имущество като мебели и техника, като ще получат качествен транспорт, достатъчно на брой хамали и професионално опаковане. Подновихме техническата си база и сега обслужваме по няколко поръчки свързани с офис преместване всеки ден. Има много клиенти, желаещи да обзаведат кабинета си с наша помощ тъй като знаят, че ние работим гъвкаво и сме дали добри оферти на всеки потърсил ни.

Вашето офис преместване с нас ще мине под знака на сигурността. Това означава, че когато доверите офис оборудването си на нашите хамали то ще бъде в добри ръце и няма да претърпи никакви злополучки. Като защита на тези думи ние сме приготвили гаранции за клиента като договор между клиента и бригадата плюс реалната опция за рекламации. Работницте от Хамали Пловдив ще положат сили и старание за да задоволят очакванията ви за професионален труд, за който заплащате и за който именно сте се обърнали към нас.

Големи фирми вече използваха нас и официалните ни партньори в София така, че очакваме вие да предприемете следващите стъпки. От нас очаквайте да получите най-добрите и здрави момчета в професията, оригинални транспортни услуги за вашето имущество, допълнителни оферти за опаковане на вещите ви, склад и други удобства. Даваме думата си, че вашите заявки няма да бъдат забавени нито ден от уговореното както подхождат някои фирми без опит в областта на товаро-разтоварването. Вие имате избор да използвате най-добрите. Решете, преценете и ни се обадете. Ще ви очакваме на нашите адреси за контакт.

plovdivofis