Хамали Пловдив сме организирана бригада от товаро-разтоварачи и работим в отлично партньорство със софийските ни колеги Хамали Попай. Годините ни на развитие при опериране с тежко имущество, багажи, карго и други ни изведоха на предни позиции в града. Днес нашите съграждани могат да използват професионалните ни дейности на едни чудесни цени като срещу тях ние предлагаме транспорт, работа от хамалите, опаковане и така нататък.

Хамали Пловдив отваряме врати за вас и ви приветстваме с добре дошли да използвате богатият ни списък услуги за дома, вилата, офиса. Ние сме специализиран в товарно-разтоварната част от задачите но разбирасе предлагаме качествен товарен превоз до всяка една точка. Разгледайте пълните възможности на фирмата в сайтът ни за да ви стане напълно ясно какво можем да ви предложим. Разликата между нас и стотици други хамали е, че каквото кажем това правим и всичко, което искате се прави по вашият начин. Довабете претенциите си при поръчка на услуги към пловдивските товаро-разтоварачи за да можем да задоволим напълно вашите очаквания.

pldraztovarni

Пловдивските хамали работят по вашите премествания десетки години наред и винаги сте получавали качество и професионализъм. Така ще бъде винаги когато се обръщате към нас за помощ защото държим на клиентите си. Модернизирането на компанията ни вече е факт като с всяка изминала година подновяваме товарните коли, овеличаваме екипите ни и ги обучаваме по най-добрият начин. Нови инструменти, които да помагат за вашето персонално преместване също са включени в действие от нас. Така уважаеми дами и годспода Хамали Пловдив искаме да започнем работа за вас още от момента на вашето обаждане. Чувствайте се свободни да ни търсите по всяко време на деня за да давате заявките си. Нашите врати ще бъдат винаги отворени за да ви бъдем полезни.