Представяме ви Пловдив, мястото където има всичко от, което хората се нуждаят. Природа десетки видове забавления и стотици социални услуги.Ние сме един истински европейски град и като такъв сме длъжни да се грижим за гражданите. Днес за пореден път ние Ви призоваваме да изберете предложенията ни за товаро-разтоварване и транспорт, които биха могли да спомогнат за нанасяне на нови места или вашето преместване. Включили сме безброй опции по опаковане, динамична работа с имуществото Ви и не на последно място гъвкави оферти по транспортиране.

Използвайте пролетният отпуск

Вашата ваканция през пролетта може да бъде използвана за да обзаведете или изчистите дома си. Ние Хамали Пловдив можем да ви помогнем като изнесем ненужното или го кашонираме. Постигнете чистота в жилището или къщата, нека мазето и килерите ви светнат, а ние ще се погрижим да изнесем натрупаният смет на необходимото място. За повече информация относно цени и оферти моля свържете се с нас.

plovdiv

Хамали Пловдив сме изключително позитивни и предлагаме работата си заголяма част от региона ни, ние сме работили във всички части на Българияа като винаги сме постигали високи резултати и производителност при труд за домове, офиси, складове и други подобни.Да изберете нашият екип не е никак трудно а днес това става и съссъдействието ни в интернет където можете да видите част от това,което сме предложили на пловдивчани и не само. Пловдив винаги е бил гордост за България и ние хамалите също осъзнаваме този факт. Искаме да работим упорито за да затвърдим доброто впечатление на гостите прииждащи в нашият град за трудолюбието и сръчността на пловдивските граждани. Всичко, което правим го правим с любов и това ни помага да бъдем едни истински професионалисти заслужаващи мястото си на добър претендент за титлата на най-добрите хамалски услуги в града. Ако имате работа за нас свързана с вдигане, преместване или транспортиране на тежко имущество потърсете ни, ние сме готови да Ви приемем всеки ден от седмицата!