Уважаеми клиенти на Хамали Пловдив. С годините нашата фирма доказа, че може да предложи най-съвременните начини на преместване чрез своя екип и перфектна база.Много от гражданите на града се обърнаха към нас за да се заемем с местене на тежки материали от едно на друго място в Пловдив, собственици на фирми ни ангажираха с доставка на мебели и техника за офиси и магазини, а някои културни институции се възползваха от хамалите ни за пренасяне на декори, консумативи и други.

Успяхме да предложим на всички вас гаранция за имуществото ви. Така когато пожелаете да използвате някоя от нашите услуги за преместване на имущество вие можете да сте сигурни, че мебелите и вещите ви ще останат такива каквито сте ги предали в ръцете на хамалите. Изготвянето на приемно-предавателен протокол както и предварителния оглед на вещите ви са мерките, които взимаме за да ви осигурим качествено и сигурно пренасяне.

Ако не сте чели по-старите публикации в блога ни ще ви кажем, че Хамали Пловдив предлагаме хамали и транспортни услуги за преместване в града и околието. Вие решавате дали ще използвате ваш бус/камион или ще поръчате товарни коли от нас. Заплащането се изчислява на база избрани от вас опции и тежеста на имуществото, което ще преместваме.

Ако още не сте решили коя фирма за преместване да изберете то ние Пловдивските хамали ви очакваме за да ви демонстрираме нашия професионализъм. Цените при нас отговарят на предложеното качество за напълно сигурно преместване на имущество, което предлагаме в днешната си публикация. Останалите въпроси ни задавайте чрез посочените от нас контакти, ние ще ви отговорим бързо и ще ви предложим най-добрите условия. Радваме се, че се спряхте на нас и ще започнем работа веднага щом пожелаете. За днес ви казваме приятен ден а още новини от Хамали Пловдив очаквайте в най-скоро време.

Поздрави,
Екип за Преместване и транспортни услуги гр. Пловдив

Преместване на багажи и товари