Мъжете работещи за Хамали Пловдив са достойни за уважение и с днешната публикация искаме да ги поздравим за добре свършената им през вече привършващата 2011 година. Усилията положени от екипа свързани с постоянно преместване на тежко имущество помощ на всякакви видове строителни обекти, складиране на стоки и други полезни за обществото действия бяха и ще продължават да бъдат на необходимата висота. Надяваме се всеки работник от екипа Хамали Пловдив да прочете тази статия защото ние я напиахме от все сърце за вас.

Най-хубвото е, че съгражданите ни разбраха, че имат гръб, който може да им помага с тежката работа от естество пренос, опаковане, транспортиране и други. Хамали Пловдив се развиха и по отношение на товарните превози като все по често имат поръчки за извънградски транспортни услуги за багажи насочени по цялата страна. Вяравме, че и занапред гражданите на Пловдив ще наемат нашите бусове и камиони за преместванията си.

Държим да отбележим и за доброто партньорство идващо от столицата получихме безценна помощ за различни видове услуги, допълнителна нужда от опаковъчни материали, товарни коли и всичко, което касае потребителите. Нашето обединение ще продължава винаги за да можете вие скъпите ни клиенти да се чувствате сигурни когато насочите товарите си към дадена част от страната. Нивото на работа за Пловдив ще бъде винаги високо това е факт, в който не трябва да се съмнявате.

Поздравленията за Пловдивската бригада са напълно заслужени те са за качеството на трудещите се, те са за стриктното изпълнение на всяка една потребителска заявка за преместване и опаковане и не на последно място защото знаем, че града ни има нужда от силни работници. Продължавайте в същият дух момчета знаем, че сте способни и ще гo демонстрирате за на всеки, който пожелае много здраве и късмет от колегите!

hpld022

С уважение – колегия Хамали Пловдив